Zazz Energy (publ) utser ny VD Christian von Uthman från 1 juli efter Jan Törner

Styrelsen i Zazz Energy of Sweden AB (publ) (nedan ”Zazz Energy” eller ”Bolaget”) utser Christian von Uthman till VD from 1 juli efter styrelseledamoten Jan Törner som varit tillförordnad VD. Jan Törner kommer att vara operativ under en övergångsperiod

Christian är utbildad civilingenjör vid KTH och har långvarig affärs och projektledningserfarenhet från både industrin och business consulting.  Han har jobbat inom tillverknings och processindustri vilket kommer väl till pass på Zazz Energy. Han har också listat och lett ett bolag på NASDAQ First North.

Christian har internationell erfarenhet från arbete i både Europa, Nordamerika och Asien.

-”Jag ser fram mot att fortsätta det gedigna arbete som tidigare vd och styrelse har gjort. Zazz Energy verkar i en mycket spännande framtidsbransch och har teknik och affärskoncept för att verkligen lyckas. Fokus i första skedet blir på omstart av anläggningen i Grekland och bygga vidare med fler anläggningar enligt plan”, säger Christian von Uthman.

-”Styrelsen ser fram emot att få arbeta med Christian och ser honom som en mycket kompetent och passande Vd för Bolaget när vi nu tar tydliga steg mot lönsamhet”, säger styrelsens ordförande Jan Bardell.