Zazz Energy förstärker teamet med ny erfaren och tillväxtorienterad CFO

Nuvarande CFO Andreas Colliander har meddelat att han inte har möjlighet att engagera sig i den omfattning som krävs av bolaget när vi nu växlar upp verksamheten kopplat till nyemissionen och satsningen mot ett positivt kassaflöde under 2024. Bolaget har därför valt att ersätta Andreas med Sven Cristea som ny CFO.

Sven har en gedigen erfarenhet från revisionsbranschen. Sven har varit verksam som revisor i drygt 13 år inom såväl EY som KPMG. De senaste tre åren var han delägare och ansvarig för både tillväxtsektorn och marknadsbearbetningen inom SME-segmentet nationellt. Han har dessutom erfarenhet av såväl noterade bolag som tillväxtbolag.

Efter sin tid som revisor var han CFO på e-handelsföretaget Bangerhead under två år, en period som karaktäriserades av stark tillväxt och lönsamhet. Han är dessutom verksam inom SEVR – en koncern inom Finance as a service, som täcker det mesta inom ekonomi.

”Sven kommer att bidra med en omfattande och gedigen kompetens och erfarenhet inom ekonomi, finans och affärsutveckling så Bolaget kan säkerställa att vi lyckas med våra ambitiösa tillväxtmål” säger Christian von Uthmann, VD för Zazz Energy.

Svens första dag som CFO blir den 29 november 2023 och nås framåt på sven.cristea@zazzenergy.com